Raskaus- ja vauvavyöhyketerapia

Raskausajan vyöhyketerapia Kuopio

Raskausajan vyöhyketerapia on ihanan lempeä ja tehokas hoito raskausaikana. Vyöhyketerapialla voidaan hoitaa erilaisia raskausajan vaivoja, kuten närästystä, liitoskipuja, stressiä, kehon kireyksiä sekä tasapainottaa hormonitoimintaa.

Raskaushieronta Kuopio

Vauvavyöhyketerapia

Vauvavyöhyketerapialla voi saada apua moniin akuutteihin vauvan vaivoihin lempeästi, mutta tehokkaasti. Vyöhyketerapialla voidaan hoitaa vauvan vatsavaivoja, kehon kireyksiä, itkuisuutta, refluksia, silent refluksia tai unihaasteita. Vyöhyketerapiahoito on rentouttava ja rauhoittaa vauvan hermostoa. Hoito tehdään aina vauvan ehdoilla, jos tarvitsee syöttää tai vaihtaa vaippaa kesken hoidon, se on mahdollista. Huomioithan aikaa varatessasi, että kuume, erilaiset tulehdukset ja vasta annetut rokotteet voivat olla esteenä vauvavyöhyketerapialle. (varoaika: normaalit rokotusohjelman mukaiset rokotteet 5pvä, rotavirusrokote 2vko)

Varaa Vyöheketerapia Kuopiossa

Vyöhyketerapia Kuopiossa tapahtuu osoitteessa Juontotie 6, 70150 Kuopio. Meidät tavoittaa puhelimitse numerosta 050 443 0368 tai sähköpostitse osoitteesta info@hyvanolonlaituri.fi. Tervetuloa hierontaan!

Vyöhyketerapia Kuopio Logo 2
Vyöhyketerapia Kuopio

Muut vyöhyketerapiapalvelut

Tutustu Hyvän Olon Laiturin koko kehon vyöhyketerapiaan. Tämä luonnollinen, tehokas, mutta lempeä keino hoitaa kehoa kokonaisvaltaisesti. Hoitomenetelmä perustuu vanhaan kansanlääkintätietoon. Tule ja ihastu!