Vyöhyketerapeuttinen vauva- ja raskausajan hieronta

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta

Syvärentouttava ja kipuja helpottava koko kehon hoito, jossa käytetään Ayurveda-hierontaa sekä käsitellään korvat ja jalkapohjat vyöhyketerapian menetelmin. Helpottaa mahdollisia liitoskipuja, lihaskipuja ja kehon jännitteitä, parantaa aineenvaihduntaa ja tasapainottaa kehon muutoksia (hormonitoiminta, ruoansulatus, hengitys).

Hoito on turvallinen koko raskauden ajan, jos raskaus on edennyt normaalisti. Loppuraskaudessa hoidossa voidaan myös painottaa synnytyksen käynnistymistä ja kehon valmistautumista synnytykseen. Ihana kehoa hoitava ja palauttava hieronta myös synnytyksen jälkeen.

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta auttaa moneen vaivaan tukemalla vauvan omaa luonnollista kehitystä. Hoito tehdään sarjahoitona (n. 3 krt), jossa yhdistetään vyöhyketerapiaa ja vauvahierontaa. Yleensä muutama hoitokerta auttaa vauvaasi voimaan paremmin.

Hoito helpottaa vatsavaivoja vahvistamalla vauvan suolistoa ja ruoansulatusta, vähentää itkuisuutta, auttaa erilaisiin jännitys- ja kiputiloihin, joita vauvalla voi olla esimerkiksi synnytyksestä johtuen. Hoito rentouttaa vauvaa ja vauvat oppivat nopeasti nauttimaan hoidosta.

 50 min. / 47 €.

Varaa aikasi nyt!

Lue myös muista palveluistamme:

Sulje