Hemmotteluhieronnat

Kuumakivi hieronta (Hot Stone)

Kuumakivihieronta on perinteinen rentoutumismenetelmä, joka yhdistää hieronnan vaikutukset lämpöön ja kivien terapeuttisiin ominaisuuksiin. Kuumakivihieronta perustuu sileiden ja lämpimien kivien käyttöön kehon eri osissa. Hierojan käyttäessä sekä kiviä että perinteistä hierontatekniikkaa, kuumakivihieronta tarjoaa monia terveyshyötyjä. Kuumakivihierontaa ei tule ottaa, jos sinulla on tuore kudosvamma, korkea verenpaine tai sydänsairauksia, ihottumaa tai rikkoutunutta ihoa, tulehdusoireita, pahanlaatuinen kasvain tai syöpä. 

Rauhoittava pää, niska ja hartia -hoito 30 min.

Rauhoittava pää, niska ja hartia -hoito tarjoaa kokonaisvaltaista rentoutumista ja stressin lievitystä. Hoito keskittyy erityisesti pään, niskan ja hartian alueen jännitysten ja kireyksien helpottamiseen. Ammattitaitoinen hieroja käyttää lempeitä otteita ja rauhoittavaa hierontatekniikkaa, joka auttaa vapauttamaan lihasjännityksiä ja edistämään syvää rentoutumista. Tämä hoito tarjoaa ansaittua hemmottelua ja auttaa lievittämään stressiä, parantaen samalla verenkiertoa ja energiavirtausta kehossa. Lopputuloksena on kevyempi, rennompi ja tasapainoisempi olo.

 

Rauhoittava jalkapohjien hieronta 30 min.

Koe täydellinen rentoutuminen rauhoittavassa jalkapohjien hieronnassa. Hoito yhdistää taitavasti vyöhyketerapian periaatteet ja lämpimät pyyhkeet, tarjoten kokonaisvaltaisen rentoutumiskokemuksen. Vyöhyketerapia keskittyy jalkapohjien tiettyihin pisteisiin, jotka vaikuttavat kehon eri osiin ja tasapainoon. Lämpimät pyyhkeet rentouttavat lihaksia ja luovat miellyttävän tunnelman. Tämä hoito auttaa palauttamaan kehon harmonian, lievittämään jännityksiä ja edistämään hyvinvointia.

Rauhoittava kokovartalohieronta 30-90 min.

Nauti täydellisestä rentoutumisesta rauhoittavassa kokovartalohieronnassa. Hoidossa yhdistyy lempeät hierontatekniikat, lämpimät pyyhkeet ja tarvittaessa rentouttava aromaterapia. Hieronta kattaa koko vartalon, auttaen vapauttamaan lihasjännityksiä ja luomaan syvää rentoutumista. Lämpimät pyyhkeet luovat miellyttävän ja lämpimän ilmapiirin. Aromaterapian avulla voit valita sopivan tuoksun, joka edistää entistäkin syvempää rentoutumista ja hyvinvointia. Tämä hoito tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen, joka palauttaa kehon tasapainon ja jättää sinut virkistyneeksi ja rentoutuneeksi.