Hemmotteluhoidot Kuopio

Varaa ihana kuumakivihieronta Kuopiossa tai muu hemmotteluhoito itsellesi tai rakkaallesi 

Tervetuloa Hyvän Olon Laiturille! Olemme Kuopiossa sijaitseva hyvinvointikeskus, joka tarjoaa monipuolisia hemmotteluhoitoja, jotka on suunniteltu ravitsemaan kehoa ja mieltä. Tutustu laajaan valikoimaamme, joka sisältää hierontoja, kasvohoitoja ja erityisiä hemmottelupaketteja, kaikki räätälöity täyttämään yksilölliset tarpeesi ja toiveesi. 

Kuopio kuumakivihieronta ja hemmotteluhoidot:

Astu laiturille ja anna itsellesi lupa rentoutua. Ihanan hieronnan aikana voit antaa miellesi ja kehollesi täyden vapautuksen tehtävistään, ja palaat arkeen kevyin askelin. Tutustu laajaan valikoimaan ja varaa hieronta!

Lasse Hartikainen
Lasse Hartikainen
2023-08-30
Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua
Konsta Partanen
Konsta Partanen
2023-07-14
En toki ole niin monessa hieronnassa ollut, että voisin antaa konkariarvostelun, mutta heittämällä paras hieronta (niska - hartia - yläselkä), jossa olen koskaan ollut. Ei voi kuin suositella. Pauli siis hieroi minut, ja on sen kokoluokan herra, että saa hyvin hieronnan perille. :)
Eeva Salminkoski
Eeva Salminkoski
2023-06-10
Minna Tuppurainen
Minna Tuppurainen
2023-06-01
Hierojalla loistavat ammattitaitoiset tekniikat ja hän myös opasti minua hyvin selittäen. Erittäin ystävällinen kohtelu.
kana gt
kana gt
2023-01-24
Aivan upeaa hoitoa saa
Henriikka Lindström
Henriikka Lindström
2023-01-11
Täällä tekijä Sera tekee ihan huippu ripset! Suosittelen kaikille! :)
Sarkku
Sarkku
2022-11-19
Jenna Willman
Jenna Willman
2022-10-26
Loistavaa palvelua ja erinomaista hierontaa! Ammattimaista ja mukavaa joka lähtöön 👍🏻 suosittelen. Erityis suositus Niinalle.
annu sivonen
annu sivonen
2022-10-24
Tuli vakiopaikaksi
Jenna Mattjus
Jenna Mattjus
2022-07-12
Erinomainen palvelu ja hyvä hieronta. Kiitos Kalevi!

Kuumakivihieronta Kuopio (Hot Stone)

Kuumakivihieronta on perinteinen rentoutumismenetelmä, joka yhdistää hieronnan vaikutukset lämpöön ja kivien terapeuttisiin ominaisuuksiin. Kuumakivihieronta perustuu sileiden ja lämpimien kivien käyttöön kehon eri osissa. Hierojan käyttäessä sekä kiviä että perinteistä hierontatekniikkaa. Kuumakivihierontaa ei tule ottaa, jos sinulla on tuore kudosvamma, korkea verenpaine tai sydänsairauksia, ihottumaa tai rikkoutunutta ihoa, tulehdusoireita, pahanlaatuinen kasvain tai syöpä. Hemmottele itseäsi ja varaa hieronta Kuopiossa!

 

Kuumakivihieronta kuopiossa varaus
Niskahieronta Kuopiossa

Rauhoittava pää, niska ja hartia -hoito 30 min.

Rauhoittava pää, niska ja hartia -hoito tarjoaa kokonaisvaltaista rentoutumista ja stressin lievitystä. Hoito keskittyy erityisesti pään, niskan ja hartian alueen jännitysten ja kireyksien helpottamiseen. Tässä hoidossa käytetään lempeitä otteita ja rauhoittavaa hierontatekniikkaa, joka auttaa vapauttamaan lihasjännityksiä ja edistämään syvää rentoutumista. Tämä hoito tarjoaa ansaittua hemmottelua ja auttaa lievittämään stressiä, parantaen samalla verenkiertoa ja energiavirtausta kehossa. Lopputuloksena on kevyempi, rennompi ja tasapainoisempi olo.

 

Rauhoittava jalkapohjien hieronta 30 min.

Koe täydellinen rentoutuminen rauhoittavassa jalkapohjien hieronnassa. Hoito yhdistää taitavasti vyöhyketerapian periaatteet ja rentouttavan hieronnan, tarjoten kokonaisvaltaisen rentoutumiskokemuksen. Vyöhyketerapia keskittyy jalkapohjien tiettyihin pisteisiin, jotka vaikuttavat kehon eri osiin ja tasapainoon. Lempeä hieronta rentouttaa lihaksia ja luo miellyttävän tunnelman. Tämä hoito auttaa palauttamaan kehon harmonian, lievittämään jännityksiä ja edistämään hyvinvointia.

 

jalka hierontaa kuopiossa
Rauhoittava Hieronta Kuopio

Rauhoittava kokovartalohieronta 30-90 min.

Nauti täydellisestä rentoutumisesta rauhoittavassa kokovartalohieronnassa. Hoidossa yhdistyy lempeät hierontatekniikat, ja tarvittaessa/halutessasi rentouttava aromaterapia. Hieronta kattaa koko vartalon, auttaen vapauttamaan lihasjännityksiä ja luomaan syvää rentoutumista.  Valitessasi hoitoon myös aromaterapian, voit valita sopivan tuoksun, joka edistää entistäkin syvempää rentoutumista ja hyvinvointia. Tämä hoito tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen, joka palauttaa kehon tasapainon ja jättää sinut virkistyneeksi ja rentoutuneeksi.

 

Kuumakivihieronta Kuopio Lahjakortit

Hyvän Olon Laiturin lahjakortti avaa ovet hemmottelun ja rentoutumisen maailmaan, tarjoten unohtumattoman kokemuksen Kuopiossa. Olipa kyseessä ystävä, perheenjäsen tai erityinen henkilö elämässäsi, lahjakorttimme tarjoavat mahdollisuuden paitsi näyttää, myös tuntea itsensä parhaaksi.

Osta Hyvän Olon Laiturin lahjakortti nyt ja tee läheisesi päivästä erityinen. Anna lahjaksi hetki rauhaa ja rentoutumista, joka kantaa mukanaan iloa ja hyvinvointia pitkälle tulevaisuuteen!

 

Lahjakortti Hieronta Kuopio

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on tehokas ja syvästi rentouttava hoitomuoto, joka keskittyy pään, niskan ja hartia-alueen kireyksiin. Tämä hellävarainen, mutta tehokas hieronta auttaa lievittämään stressiä, parantamaan verenkiertoa ja edistämään yleistä hyvinvointia. Hierojamme Kuopiossa käyttävät erilaisia tekniikoita, kuten kevyitä painalluksia, pyörityksiä ja sivelyjä, jotka yhdessä rentouttavat mielen ja vähentävät päänsärkyä.

  • Stressin lievitys: Auttaa vähentämään mielen stressiä ja jännitystä, edistäen syvää rentoutumista.
  • Parantunut verenkierto: Edistää verenkiertoa pään alueella, mikä voi parantaa kognitiivisia toimintoja ja lievittää päänsärkyä.
  • Unenlaadun parannus: Rauhoittaa mieltä ja edistää parempaa unen laatua.
  • Lihasten jännityksen vähentäminen: Erityisesti niska- ja hartia-alueen lihasten rentoutuminen.
  • Energian lisääntyminen: Auttaa vapauttamaan kehon energiakanavia, lisäten siten energiatasoa.

Kun valitset päähieronnan Hyvän Olon Laiturilta Kuopiossa, saat henkilökohtaisen ja räätälöidyn kokemuksen, joka on suunniteltu vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Meidän kokeneet hierojamme ovat koulutettuja tunnistamaan ja hoitamaan erilaisia jännitystiloja, tarjoten sinulle parhaan mahdollisen hoidon. Varaa hieronta Kuopiossa tästä.

FINLAND, NORTHERN-SAVONIA, KUOPIO, MASSAGE CUSTOMER 2024