Tiimimme

Niina

Niina Kröger

Koulutettu hieroja, Purentaelimistön toimintahäiriöihin (TMD) erikoistunut hieroja, urheiluhieroja
050 440 4087 (toimii myös whatsapp sovelluksessa)
niina@hyvanolonlaituri.fi

Moikka!

Olen Niina, koulutettu hieroja, sekä Hyvän Olon Laiturin perustaja.

Olen erikoistunut purentaelimistön toimintahäiriöiden (TMD) hoitoon ja tarjoankin omissa palveluissani purentalihasterapiaa tavallisen klassisen- ja urheiluhieronnan lisäksi. Lisää tästä voit lukea palvelukuvauksistamme.

Minulle ehdottomasti tärkeintä työssäni on auttaa asiakkaitani parhaalla mahdollisella tavalla keskittyen asiakkaan ongelma-alueisiin. Teemme jokaisen asiakkaan kanssa henkilökohtaisen hoitosuunnitelman sen mukaan, mikä tavoite asetetaan. Läheskään jokainen hierontakerta ei ole samanlainen, sillä pyrin käytämään työssäni juuri asiakkaan tarpeisiin keskittyviä hierontatekniikoita. Pyrin työssäni selvittämään myös lihaskireyksien mahdolliset aiheuttajat ja neuvon tarvittaessa ennaltaehkäiseviä venytys/jumppaohjeita.

Tervetuloa hierontaan! Täällä minä olen, sinua varten.

Sera

Hei!

Olen Sera Tervonen, koulutuksen käynyt ripsiteknikko. Työssäni otan huomioon asiakkaan toiveet sekä asiakkaan ripsien kunnon. Työlläni tahdon helpottaa asiakkaideni jokapäiväistä arkea ja korostaa heidän parhaita puoliaan.

Tervetuloa, tehdään sinulle unelmiesi ripset.

Sera Tervonen

ripsiteknikko
045 145 2122

Marko

Marko Pohjanlehto

koulutettu hieroja, urheiluhieroja
Info 0504430386
marko@hyvanolonlaituri.fi

Moi! Olen Marko, ammatiltani koulutettu hieroja. Hieron aina asiakkaan toiveita kuunnellen ja ammattitaitoani soveltaen.
Tarvitsetpa sitten jumien avaamista tai ihan vain rentoutumista arjessa, tervetuloa hierontaan!

Carita

Moi!

Olen Carita. Fysioterapeutti (AMK), Physiopilates-ohjaaja, Spine Method -valmentaja sekä äitiysliikuntavalmentaja. Asiakkaanani saat yksilöllistä ja aktiivista ohjausta kehosi toiminnan häiriöiden vähentämiseen. Vahvuuteni ovat keskivartalon, selän ja lantion alueella, sekä purentaelimistössä, joihin minulta löytyy myös lisäkoulutusta. Lisäksi kokemusta on mm. olkapään, polven ja jalkaterän kuntoutuksesta.

Minulle ei riitä pelkästään asiakkaan oireiden lievitys, vaan pyrin aina löytämään perimmäisen syyn oireiden syntymiseen.

Olen vuodesta 2010 alkaen treenaillut itse aktiivisesti kuntosalilla ja vuodesta 2019 alkaen myös työskennellyt tiiviisti voimaharjoittelun parissa.

Olipa oma taustasi minkälainen tahansa, ota rohkeasti yhteyttä, niin lähdetään yhdessä vahvistamaan kehoasi toimivammaksi!

Tammikuusta 2023 alkaen vietän aikaani osittain kotona perheenlisäyksen  vuoksi. Työskentelen sopimuksen mukaan ja hyvin rajatusti, pääsääntöisesti ajanvarauskalenterini on avoinna jokatoinen sunnuntai. Vapaita aikoja voi ja kannattaa ehdottomasti tiedustella suoraan puhelimitse tai sähköpostilla!

Terkuin Carita

Carita Tervonen

Fysioterapeutti, Purentaelimistön toimintahäiriöihin (TMD) erikoistunut fysioterapeutti,  pilates-ohjaaja ja äitiysliikuntavalmentaja
050 562 5062
carita@fysiocaritatervonen.fi

Veera

Veera Jäntti

Moikka!

Olen Veera ja työskentelen Laiturilla ripsiteknikkona. Minut on kouluttanut meidän oma teknikkomme Sera Tervonen.

Pyrin tekemään työni huolellisesti, huomioiden asiakkaan omat ripset ja niiden kunnon.

Työlläni tahdon luoda jokaiselle asiakkaalle kauniit persoonalliset ripset, jotka korostavat hänen parhaimpia puoliaan. Otan asiakkaan toiveet huomioon ja kokeilen innolla kaikkea erilaista ja uutta. Palan halusta oppia lisää ja kehittyä ripsiteknikkona, joten palaute on aina tervetullutta ja otan sitä mielelläni vastaan, jotta jokainen saisi unelmiensa ripset.

Tervetuloa, tehdään sinulle juuri sinun näköisesi ripset!

Amanda

Moikka! Olen Amanda, koulutukseltani olen vauvahyvinvoinnin ammattilainen, vyöhyketerapeuttinen vauvahieroja, imetysohjaaja ja sairaanhoitaja.
Hoidan vauvaasi lempein ja varmoin ottein, vauvaa ja hänen kehoaan kuunnellen. Lämmöllä tervetuloa hoitoon!

Amanda Pokki

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieroja, imetysohjaaja, sairaanhoitaja
0505962990
info@hyvanolonlaituri.fi

Pauli

Pauli

koulutettu hieroja, Dry Needling terapeutti DNT®


0504523171
pauli@hyvanolonlaituri.fi

Minun osaamisalaani on klassinen hieronta, dry needling, nivelmobilisointi ja purentalihasten käsittely.

Mielestäni palkitsevinta työssäni on se, että voin
auttaa ihmisiä voimaan paremmin tekemilläni käsittelyillä, oli kyseessä kivunhoito tai rentouttava hieronta.