Tiimimme

Niina

Moikka!

Olen Niina Kröger, koulutettu hieroja/urheiluhieroja, sekä Hyvän Olon Laiturin perustaja. Minulle ehdottomasti tärkeintä työssäni on auttaa asiakkaitani parhaalla mahdollisella tavalla keskittyen asiakkaan ongelma-alueisiin. Teemme jokaisen asiakkaan kanssa henkilökohtaisen hoitosuunnitelman sen mukaan, mikä tavoite asetetaan. Lähellekkään jokainen hierontakerta ei ole samanlainen, pyrin käytämään työssäni juuri asiakkaan tarpeisiin keskittyviä hierontatekniikoita, jotta saataisiin hieronnasta mahdollisimman hyvä vaste. Pyrin työssäni selvittämään myös lihaskireyksien mahdolliset aiheuttajat ja neuvon tarvittaessa ennaltaehkäiseviä venytys/jumppaohjeita. Teen myös purentalihasten manuaalisia käsittelyjä, lisää tästä voit lukea palvelukuvauksistamme. Tervetuloa hierontaan! Täällä minä olen, sinua varten.

Niina Kröger

koulutettu hieroja, urheiluhieroja
050 440 4087 (toimii myös whatsapp sovelluksessa)
niina@hyvanolonlaituri.fi

Merja

Olen Merja, koulutettu hieroja. Hierojan opintojen yhteydessä opiskelin myös urheiluhierontaa ja kuntosalivalmentajaksi. Valmistumiseni jälkeen olen erillisissä koulutuksissa perehtynyt purentalihasten hoitoon sekä vyöhyketerapeuttiseen raskaus- ja vauvahierontaan. Saan siis ilokseni tehdä työtä monenlaisten asioiden parissa. Tärkeintä on kuitenkin löytää juuri Sinulle sopiva hoitosuunnitelma, Sinua kuunnellen.

Tervetuloa hierontaan!

Merja Pursiainen

koulutettu hieroja, urheiluhieroja,
kuntosalivalmentaja
050 452 3171
merja@hyvanolonlaituri.fi

Sera

Sera Tervonen

ripsiteknikko
045 145 2122
sera@hyvanolonlaituri.fi

Hei!

Olen Sera Tervonen, koulutuksen käynyt ripsiteknikko. Työssäni otan huomioon asiakkaan toiveet sekä asiakkaan ripsien kunnon. Työlläni tahdon helpottaa asiakkaideni jokapäiväistä arkea ja korostaa heidän parhaita puoliaan.

Tervetuloa, tehdään sinulle unelmiesi ripset.

Joonas

Moi!

Olen Joonas Pöntinen, koulutettu hieroja/urheiluhieroja sekä lisensoitu Personal Trainer.

Pitkän ammattiurheilu-urani aikana oman kehon huolto on ollut äärimmäisen tärkeässä osassa. Säännöllinen hieronta onkin kivun hoidon lisäksi erinomainen keino osana kehonhuoltoa ja toimintakyvyn ylläpitoa.

Työssäni sovellan eri tekniikoita ja voimakkuutta juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi tavoitteiden saavuttamiseksi. Minulta saat myös täsmäohjeet liikkuvuuden ja toimintakyvyn ylläpitoon.

Tervetuloa kunnon hoitoon!

Joonas Pöntinen

koulutettu hieroja, urheiluhieroja,
personal trainer

050 560 8738
joonas@hyvanolonlaituri.fi

Johanna

Johanna Kilpiö

koulutettu jalkahoitaja
050 408 9545
johanna@hyvanolonlaituri.fi

Hei!


Olen Johanna Kilpiö. Olen suorittanut Jalkojenhoidon ammattitutkinnon Savon ammattiopistossa, josta valmistuin keväällä 2019.

Olen ammatiltani myös sairaanhoitaja ja työskentelenkin myös hoiva-alalla auttaen ikäihmisiä. Jalkojen terveys on tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointiamme ja siksipä olenkin täällä sinua auttamassa. Jokaisen jalat ovat erilaiset ja toteutan hoidot yksilöllisesti juuri sinun jalkojesi tarpeen mukaan.


Minulta saat myös neuvoja ja vinkkejä jalkojen itsehoitoon.


Lämpimästi tervetuloa!

Anna

Olen Anna, koulutuksen käynyt ripsiteknikko.

Käytän työssäni laadukkaita tuotteita, ja tahdon laittaa asiakkaan näköiset ja toiveiden mukaiset ripset. Huomioin myös ripsien kunnon ja uusiutuvuuden.

Tervetuloa!

Anna Turtiainen

ripsiteknikko
050 562 5062
anna@hyvanolonlaituri.fi

Arto

Hei!

Minä olen Arto, koulutukseltani fysioterapeutti. Kokemusta alalta on kertynyt jo kymmenien vuosien ajalta ja manuaaliset hoidot ovat aina olleet vahvuuteni. Peruskoulutuksen lisäksi olen saanut ammatillista koulutusta mm:

  • OMT 1. Ortopedinen manuaalinen terapia
  • Akupunktio (TEO:n hyväksymä pitkä koulutus)
  • MDT 1. Mekaaninen diagnostiikka ja terapia
  • Fasciakäsittely
  • Kinesioteippaus

Näitä hoitoja tarjoan tällä hetkellä perusfysioterapian lisäksi.

HUOM! Tiesithän, että fysioterapiaan voi tulla myös ilman lääkärin hoitolähetettä!

Tervetuloa tutustumaan!

 

Arto Hirvonen

Sulje