Tiimimme

Niina

Niina Kröger

Koulutettu hieroja, Purentaelimistön toimintahäiriöihin (TMD) erikoistunut hieroja, urheiluhieroja
050 440 4087 (toimii myös whatsapp sovelluksessa)
niina@hyvanolonlaituri.fi

Tervetuloa Hyvän Olon Laiturille!

Olen Niina Kröger, Hyvän Olon Laiturin perustaja ja pääyrittäjä. Olen koulutettu hieroja, joka tarjoaa monipuolista hoitoa juuri sinun tarpeidesi mukaisesti. Normaalin klassisen- ja urheiluhieronnan lisäksi tarjoan purentalihasterapiaa, johon olen erikoistunut käymällä useita koulutuksia liittyen purentaelimistön toimintahäiriöihin (TMD).

Tavoitteenani on auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Jokainen hoitokerta suunnitellaan huolellisesti vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Hieronta ei ole vain rentoutumishetki, vaan tehokas tapa hoitaa kehoa ja lievittää lihasjännityksiä.

Henkilökohtaisen hoitosuunnitelman avulla asetamme yhdessä tavoitteet ja suunnittelemme tehokkaan hoidon. Jokainen hierontakerta on ainutlaatuinen, sillä hyödynnän erilaisia hierontatekniikoita asiakkaan tarpeiden mukaan. Pyrin myös selvittämään lihaskireyksien mahdolliset aiheuttajat ja tarjoamaan ennaltaehkäiseviä venytys- ja jumppaohjeita tarvittaessa.

Hyvän Olon Laiturilla sinä olet tärkein. Olet lämpimästi tervetullut hierontaan!

Marko

Moi! Olen Marko, ammatiltani koulutettu hieroja. Hieron aina asiakkaan toiveita kuunnellen ja ammattitaitoani soveltaen.
Tarvitsetpa sitten jumien avaamista tai ihan vain rentoutumista arjessa, tervetuloa hierontaan!

Marko Pohjanlehto

koulutettu hieroja, urheiluhieroja
Info 0504430386
marko@hyvanolonlaituri.fi

Pauli

Pauli

koulutettu hieroja, Dry Needling terapeutti DNT®


0504523171
pauli@hyvanolonlaituri.fi

Hei!

Olen Pauli ja olen erikoistunut klassisen hieronnan lisäksi dry needling-hoitoihin, purentalihasten käsittelyyn ja nivelten mobilisointitekniikoihin. Käytän työssäni monipuolisesti erilaisia tekniikoita ja lähestymistapoja, jotta voin tarjota asiakkailleni parasta mahdollista hoitoa. Koen, että palkitsevinta työssäni on se, että voin auttaa ihmisiä voimaan paremmin tekemilläni käsittelyillä.
Olipa kyseessä kivunhoito tai rentouttava hieronta, pyrin luomaan turvallisen ja rentouttavan ilmapiirin, jotta asiakkaat voivat tuntea olonsa mukavaksi ja luottaa ammattitaitooni.

Jokainen asiakas on ainutlaatuinen, ja siksi lähestyn hoitoja yksilöllisesti, ottaen huomioon asiakkaaan tarpeet ja toiveet. Haluan varmistaa, että jokainen hoitokerta on räätälöity juuri sinulle sopivaksi. Ammattitaitoni ja kokemukseni avulla pyrin tarjoamaan asiakkaille parasta mahdollista hoitoa, jotta he voivat saavuttaa terveyden ja hyvinvoinnin tavoitteensa.

Tervetuloa asiakkaaksi!

Pia

Tervetuloa hemmottelun ja rentoutumisen maailmaan!
 
Olen Yhdysvalloissa koulutettu hieroja, joka on erikoistunut hemmottelu- ja Spa-tyyliseen hierontaan. Tarjoan monipuolisia hierontapalveluita, joiden avulla voit löytää oman uniikin rentoutumishetkesi ja samalla saada helpotusta lihas- ja nivelsärkyihin, vähentää jäykkyyttä, edistää unenlaatua ja virkistää mielialaa.
 
Osaamiseeni kuuluu laaja valikoima erilaisia hierontatekniikoita, joista voit valita omiin tarpeisiisi parhaiten sopivan. Kuumakivihieronta tarjoaa syvärentouttavaa lämpöhoitoa, kun taas aromaöljyterapia tuo mukaan tuoksujen ja öljyjen parantavan vaikutuksen. Vyöhyketerapia ja shiatsu keskittyvät kehon eri alueiden käsittelyyn paineen avulla, jolloin voit kokea kokonaisvaltaista tasapainoa ja hyvinvointia. Faskiahoidolla pyrimme vapauttamaan kehosi jännitystiloja ja parantamaan liikkuvuutta. Hawaiilainen Lomi Lomi -hieronta taas yhdistää lempeän lihaskäsittelyn, liikkeen rytmityksen ja hengityksen, luoden ainutlaatuisen rentouttavan kokemuksen.
 
Jokainen asiakas on minulle tärkeä, ja pyrin luomaan jokaiselle yksilöllisen ja räätälöidyn hoitohetken. Kuuntelen huolellisesti tarpeitasi ja toiveitasi, jotta voimme yhdessä löytää sinulle sopivimman hoitomuodon. Tavoitteenani on tarjota sinulle paitsi fyysistä rentoutumista, myös henkistä ja emotionaalista hyvinvointia. Tullessasi luokseni, voit unohtaa arjen kiireet ja antaa kehollesi ja mielellesi ansaittua huolenpitoa.
 
 Lämpimästi tervetuloa!

Pia Anderson

Amanda

Amanda Pokki

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieroja, imetysohjaaja, sairaanhoitaja
0505962990
info@hyvanolonlaituri.fi

Hei, Olen Amanda!

Olen iloinen saadessani esitellä sinulle palveluni vauvahyvinvoinnin alalla. Olen koulutukseltani vauvahyvinvoinnin ammattilainen, vyöhyketerapeuttinen vauvahieroja, imetysohjaaja ja sairaanhoitaja.
Anna minun auttaa sinua luomaan vauvallesi lempeitä ja turvallisia hetkiä. Kuuntelen herkällä korvalla vauvasi tarpeita ja kunnioitan hänen kehoaan täysin. Tuo vauvasi hoitoon ja koe, miten läsnäolo ja hellävarainen kosketus voivat tehdä ihmeitä vauvan hyvinvoinnille.
Tarjoamani hoidot ovat suunniteltu täysin sinun ja vauvasi tarpeiden mukaan. Voit luottaa siihen, että käytän taitojani ja osaamistani takaamaan turvallisen ja rauhallisen ympäristön vauvallesi. Annan kaikkeni, jotta vauvasi tuntee olonsa mukavaksi ja onnelliseksi.

Tervetuloa hoitoon, jossa vauvasi saa rakkautta ja hoivaa parhaimmillaan!

Carita

Moi!

Olen Carita. Fysioterapeutti (AMK), Physiopilates-ohjaaja, Spine Method -valmentaja sekä äitiysliikuntavalmentaja. Asiakkaanani saat yksilöllistä ja aktiivista ohjausta kehosi toiminnan häiriöiden vähentämiseen. Vahvuuteni ovat keskivartalon, selän ja lantion alueella, sekä purentaelimistössä, joihin minulta löytyy myös lisäkoulutusta. Lisäksi kokemusta on mm. olkapään, polven ja jalkaterän kuntoutuksesta.

Minulle ei riitä pelkästään asiakkaan oireiden lievitys, vaan pyrin aina löytämään perimmäisen syyn oireiden syntymiseen.

Olen vuodesta 2010 alkaen treenaillut itse aktiivisesti kuntosalilla ja vuodesta 2019 alkaen myös työskennellyt tiiviisti voimaharjoittelun parissa.

Olipa oma taustasi minkälainen tahansa, ota rohkeasti yhteyttä, niin lähdetään yhdessä vahvistamaan kehoasi toimivammaksi!

Tammikuusta 2023 alkaen vietän aikaani osittain kotona perheenlisäyksen  vuoksi. Työskentelen sopimuksen mukaan ja hyvin rajatusti, pääsääntöisesti ajanvarauskalenterini on avoinna jokatoinen sunnuntai. Vapaita aikoja voi ja kannattaa ehdottomasti tiedustella suoraan puhelimitse tai sähköpostilla!

Terkuin Carita

Carita Tervonen

Fysioterapeutti, Purentaelimistön toimintahäiriöihin (TMD) erikoistunut fysioterapeutti,  pilates-ohjaaja ja äitiysliikuntavalmentaja
050 562 5062
carita@fysiocaritatervonen.fi

Veera

Veera Jäntti

Moikka!

Olen Veera ja työskentelen Laiturilla ripsiteknikkona. Minut on kouluttanut meidän oma teknikkomme Sera Tervonen.

Pyrin tekemään työni huolellisesti, huomioiden asiakkaan omat ripset ja niiden kunnon.

Työlläni tahdon luoda jokaiselle asiakkaalle kauniit persoonalliset ripset, jotka korostavat hänen parhaimpia puoliaan. Otan asiakkaan toiveet huomioon ja kokeilen innolla kaikkea erilaista ja uutta. Palan halusta oppia lisää ja kehittyä ripsiteknikkona, joten palaute on aina tervetullutta ja otan sitä mielelläni vastaan, jotta jokainen saisi unelmiensa ripset.

Tervetuloa, tehdään sinulle juuri sinun näköisesi ripset!

Sera

Hei!

Olen Sera Tervonen, kokenut ripsiteknikko- sekä kouluttaja.

Työssäni tavoitteenani on toteuttaa asiakkaideni unelmien ripset, ottaen huomioon heidän toiveensa ja ripsien kunnon. Pyrin helpottamaan asiakkaideni arkea ja korostamaan heidän parhaita puoliaan.

Tervetuloa luokseni, jotta voimme yhdessä luoda sinulle juuri sellaiset ripset, joita olet aina halunnut. Olipa tarpeesi sitten luonnolliset ja huolitellut ripset arkeen tai dramaattiset ja näyttävät ripset juhlaan, olen valmis toteuttamaan toiveesi. Luota ammattitaitooni ja anna minun auttaa sinua löytämään täydelliset ripset, jotka korostavat kauneuttasi ja lisäävät itsevarmuuttasi.

Lämpimästi tervetuloa!

Sera Tervonen

ripsiteknikko, kouluttaja
045 145 2122