Tiimimme

Niina

Moikka!

Olen Niina Kröger, koulutettu hieroja/urheiluhieroja, sekä Hyvän Olon Laiturin perustaja. Minulle ehdottomasti tärkeintä työssäni on auttaa asiakkaitani parhaalla mahdollisella tavalla keskittyen asiakkaan ongelma-alueisiin. Teemme jokaisen asiakkaan kanssa henkilökohtaisen hoitosuunnitelman sen mukaan, mikä tavoite asetetaan. Lähellekkään jokainen hierontakerta ei ole samanlainen, pyrin käytämään työssäni juuri asiakkaan tarpeisiin keskittyviä hierontatekniikoita, jotta saataisiin hieronnasta mahdollisimman hyvä vaste. Pyrin työssäni selvittämään myös lihaskireyksien mahdolliset aiheuttajat ja neuvon tarvittaessa ennaltaehkäiseviä venytys/jumppaohjeita. Teen myös purentalihasten manuaalisia käsittelyjä, lisää tästä voit lukea palvelukuvauksistamme. Tervetuloa hierontaan! Täällä minä olen, sinua varten.

Niina Kröger

koulutettu hieroja, urheiluhieroja
010 411 8502
niina@hyvanolonlaituri.fi

Terhi

Terhi Kahelin

kosmetologi
010 411 8505
terhi@hyvanolonlaituri.fi

Hei!

Olen Terhi, koulutukseltani kosmetologi. Minulle kosmetologina luonnolliset tuotteet ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat sydämen asia. Hoidoissa huomioin asiakkaan yksilölliset tarpeet sekä toiveet, jolloin hoitokokonaisuudesta tulee asiakkaan näköinen, rentouttava elämys. Kasvohoitojen, jalkahoitojen, käsihoitojen, sokerointien sekä kulmien- ja ripsien värjäysten lomassa voimme myös keskustella ihonhoidosta yleensä ja miettiä juuri sinulle sopivia ratkaisuja.

Tervetuloa hemmotteluun!

Merja

Minä olen Merja, koulutettu hieroja/urheiluhieroja ja kuntosalivalmentaja. Työssäni parasta on löytää ratkaisut ja apu asiakasta vaivaaviin lihaskireyksiin ja -ongelmiin. Tärkeää on tehdä yhdessä juuri sinulle sopiva hoitosuunnitelma, sinua kuunnellen. Minulle voit varata ajan myös purentalihasten ongelmissa.

Lämpimästi tervetuloa hierontaan!

Merja Pursiainen

koulutettu hieroja, urheiluhieroja,
kuntosalivalmentaja
010 411 8503
merja@hyvanolonlaituri.fi

Sera

Sera Tervonen

ripsiteknikko
045 145 2122
sera@hyvanolonlaituri.fi

Hei!

Olen Sera Tervonen, koulutuksen käynyt ripsiteknikko. Työssäni otan huomioon asiakkaan toiveet sekä asiakkaan ripsien kunnon. Työlläni tahdon helpottaa asiakkaideni jokapäiväistä arkea ja korostaa heidän parhaita puoliaan.

Tervetuloa, tehdään sinulle unelmiesi ripset.

Arto

Hei!

Minä olen Arto, koulutukseltani fysioterapeutti. Kokemusta alalta on kertynyt jo kymmenien vuosien ajalta ja manuaaliset hoidot ovat aina olleet vahvuuteni. Peruskoulutuksen lisäksi olen saanut ammatillista koulutusta mm:

  • OMT 1. Ortopedinen manuaalinen terapia
  • Akupunktio (TEO:n hyväksymä pitkä koulutus)
  • MDT 1. Mekaaninen diagnostiikka ja terapia
  • Fasciakäsittely
  • Kinesioteippaus

Näitä hoitoja tarjoan tällä hetkellä perusfysioterapian lisäksi.

HUOM! Tiesithän, että fysioterapiaan voi tulla myös ilman lääkärin hoitolähetettä!

Tervetuloa tutustumaan!

 

Arto Hirvonen

fysioterapeutti
010 411 8504
arto@hyvanolonlaituri.fi

Joonas

Joonas Pöntinen

koulutettu hieroja, urheiluhieroja,
personal trainer

010 411 8506
joonas@hyvanolonlaituri.fi

Moi!

Olen Joonas Pöntinen, koulutettu hieroja/urheiluhieroja sekä lisensoitu Personal Trainer.

Pitkän ammattiurheilu-urani aikana oman kehon huolto on ollut äärimmäisen tärkeässä osassa. Säännöllinen hieronta onkin kivun hoidon lisäksi erinomainen keino osana kehonhuoltoa ja toimintakyvyn ylläpitoa.

Työssäni sovellan eri tekniikoita ja voimakkuutta juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi tavoitteiden saavuttamiseksi. Minulta saat myös täsmäohjeet liikkuvuuden ja toimintakyvyn ylläpitoon.

Tervetuloa kunnon hoitoon!

Sulje