Tiimimme

Niina

Niina Kröger

Koulutettu hieroja, Purentaelimistön toimintahäiriöihin (TMD) erikoistunut hieroja, urheiluhieroja
050 440 4087 (toimii myös whatsapp sovelluksessa)
niina@hyvanolonlaituri.fi

Tervetuloa Hyvän Olon Laiturille!

Olen Niina Kröger, Hyvän Olon Laiturin perustaja ja pääyrittäjä. Olen koulutettu hieroja, joka tarjoaa monipuolista hoitoa juuri sinun tarpeidesi mukaisesti. Normaalin klassisen- ja urheiluhieronnan lisäksi tarjoan purentalihasterapiaa, johon olen erikoistunut käymällä useita koulutuksia liittyen purentaelimistön toimintahäiriöihin (TMD).

Tavoitteenani on auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Jokainen hoitokerta suunnitellaan huolellisesti vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Hieronta ei ole vain rentoutumishetki, vaan tehokas tapa hoitaa kehoa ja lievittää lihasjännityksiä.

Henkilökohtaisen hoitosuunnitelman avulla asetamme yhdessä tavoitteet ja suunnittelemme tehokkaan hoidon. Jokainen hierontakerta on ainutlaatuinen, sillä hyödynnän erilaisia hierontatekniikoita asiakkaan tarpeiden mukaan. Pyrin myös selvittämään lihaskireyksien mahdolliset aiheuttajat ja tarjoamaan ennaltaehkäiseviä venytys- ja jumppaohjeita tarvittaessa.

Hyvän Olon Laiturilla sinä olet tärkein. Olet lämpimästi tervetullut hierontaan!

Marko

Moi! Olen Marko, ammatiltani koulutettu hieroja. Hieron aina asiakkaan toiveita kuunnellen ja ammattitaitoani soveltaen.
Tarvitsetpa sitten jumien avaamista tai ihan vain rentoutumista arjessa, tervetuloa hierontaan!

Marko Pohjanlehto

koulutettu hieroja, urheiluhieroja
Info 0504430386
marko@hyvanolonlaituri.fi

Teemu

Teemu Lampi

Koulutettu hieroja, Dry Needling opiskelija (Kaikki koulutuksen osa-alueet käyty läpi 2024 syksyyn mennessä)
0405618121
teemu@hyvanolonlaituri.fi

Moikka!

Olen Teemu, koulutettu hieroja. Valmistuin hierojaksi Vierumäeltä 2020. Klassisen hieronnan lisäksi teen myös kuivakuppausta, dry needlingiä, sekä lähitulevaisuudessa myös purentalihashoitoja. Urheilutaustaa minulta löytyy salibandyn parissa 20 vuoden ajalta.

Tykkään hierotatyössä kohtaamistani haasteista ja pyrin aina oppimaan niistä jotain uutta.
Tehdään yhdessä hoitosuunnitelma jota lähdetään toteuttamaan. Oli hierontaan tulon syynä sitten lihaskireydet, terveyden ylläpitäminen, kivun hoito tai ihan vain arjen kiireistä rentoutuminen, tervetuloa hierontaan!

Nähdään Laiturilla,
Terkuin Teemu

Amanda

Hei, Olen Amanda!

Olen iloinen saadessani esitellä sinulle palveluni vauvahyvinvoinnin alalla. Olen koulutukseltani vauvahyvinvoinnin ammattilainen, vyöhyketerapeuttinen vauvahieroja, imetysohjaaja ja sairaanhoitaja.
Anna minun auttaa sinua luomaan vauvallesi lempeitä ja turvallisia hetkiä. Kuuntelen herkällä korvalla vauvasi tarpeita ja kunnioitan hänen kehoaan täysin. Tuo vauvasi hoitoon ja koe, miten läsnäolo ja hellävarainen kosketus voivat tehdä ihmeitä vauvan hyvinvoinnille.
Tarjoamani hoidot ovat suunniteltu täysin sinun ja vauvasi tarpeiden mukaan. Voit luottaa siihen, että käytän taitojani ja osaamistani takaamaan turvallisen ja rauhallisen ympäristön vauvallesi. Annan kaikkeni, jotta vauvasi tuntee olonsa mukavaksi ja onnelliseksi.

Tervetuloa hoitoon, jossa vauvasi saa rakkautta ja hoivaa parhaimmillaan!

Amanda Pokki

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieroja, imetysohjaaja, sairaanhoitaja
0505962990
info@hyvanolonlaituri.fi

Carita

Carita Tervonen

Fysioterapeutti, Purentaelimistön toimintahäiriöihin (TMD) erikoistunut fysioterapeutti,  pilates-ohjaaja ja äitiysliikuntavalmentaja
050 562 5062
carita@fysiocaritatervonen.fi

 

Moi!

Olen Carita. Fysioterapeutti (AMK), Physiopilates-ohjaaja, Spine Method -valmentaja sekä äitiysliikuntavalmentaja. Asiakkaanani saat yksilöllistä ja aktiivista ohjausta kehosi toiminnan häiriöiden vähentämiseen. Vahvuuteni ovat keskivartalon, selän ja lantion alueella, sekä purentaelimistössä, joihin minulta löytyy myös lisäkoulutusta. Lisäksi kokemusta on mm. olkapään, polven ja jalkaterän kuntoutuksesta.

Minulle ei riitä pelkästään asiakkaan oireiden lievitys, vaan pyrin aina löytämään perimmäisen syyn oireiden syntymiseen.

Olen vuodesta 2010 alkaen treenaillut itse aktiivisesti kuntosalilla ja vuodesta 2019 alkaen myös työskennellyt tiiviisti voimaharjoittelun parissa.

Olipa oma taustasi minkälainen tahansa, ota rohkeasti yhteyttä, niin lähdetään yhdessä vahvistamaan kehoasi toimivammaksi!

Tammikuusta 2023 alkaen vietän aikaani osittain kotona perheenlisäyksen  vuoksi. Työskentelen sopimuksen mukaan ja hyvin rajatusti, pääsääntöisesti ajanvarauskalenterini on avoinna jokatoinen sunnuntai. Vapaita aikoja voi ja kannattaa ehdottomasti tiedustella suoraan puhelimitse tai sähköpostilla!

Terkuin Carita

Veera

Moikka!

Olen Veera ja työskentelen Laiturilla ripsiteknikkona, sekä kosmetologiharjoittelijana. Minut on kouluttanut meidän oma teknikkomme Sera Tervonen ja opiskelen parhaillaan kosmetologiksi Savon ammatti- ja aikuisopistossa.

Pyrin tekemään työni huolellisesti, huomioiden asiakkaan omat ripset ja niiden kunnon.

Työlläni tahdon luoda jokaiselle asiakkaalle kauniit persoonalliset ripset, jotka korostavat hänen parhaimpia puoliaan. Otan asiakkaan toiveet huomioon ja kokeilen innolla kaikkea erilaista ja uutta. Palan halusta oppia lisää ja kehittyä ripsiteknikkona, joten palaute on aina tervetullutta ja otan sitä mielelläni vastaan, jotta jokainen saisi unelmiensa ripset.

Tarjoan myös kosmetologin hoitoja toistaiseksi harjoitteluhinnoin ja palveluvalikoimani kasvaa sitä mukaa kun opintoni etenevät.

Tervetuloa, tehdään sinulle juuri sinun näköisesi ripset!

Veera Jäntti

Ripsiteknikko, Kosmetologiopiskelija
0451356800
veera@hyvanolonlaituri.fi

Sera

Sera Tervonen

ripsiteknikko, kouluttaja
045 145 2122

Hei!

Olen Sera Tervonen, kokenut ripsiteknikko- sekä kouluttaja.

Työssäni tavoitteenani on toteuttaa asiakkaideni unelmien ripset, ottaen huomioon heidän toiveensa ja ripsien kunnon. Pyrin helpottamaan asiakkaideni arkea ja korostamaan heidän parhaita puoliaan.

Tervetuloa luokseni, jotta voimme yhdessä luoda sinulle juuri sellaiset ripset, joita olet aina halunnut. Olipa tarpeesi sitten luonnolliset ja huolitellut ripset arkeen tai dramaattiset ja näyttävät ripset juhlaan, olen valmis toteuttamaan toiveesi. Luota ammattitaitooni ja anna minun auttaa sinua löytämään täydelliset ripset, jotka korostavat kauneuttasi ja lisäävät itsevarmuuttasi.

Lämpimästi tervetuloa!

Janita

Heippa!

Olen Janita, olen koulutettu äitiys- ja vauvavyöhyketerapeutti, aiemmalta koulutukseltani olen lastenohjaaja ja sosionomi (AMK). Toivotan lämpimästi tervetulleeksi rentouttaviin vyöhyketerapiahoitoihini. Palveluistani löytyy vauvavyöhyketerapia, lapsen vyöhyketerapia, äitiysvyöhyketerapia sekä aikuisen vyöhyketerapia. Olen erikoistunut vauvoihin ja äiteihin, mutta olen omaksunut oppeja myös kaikenikäisten hoitamiseen vyöhyketerapialla.

Jokaisen hoidon teen kiireettömästi ja yksilöllisesti asiakkaan taustan huomioiden ja hoitoon sisältyy aina alkuhaastattelu ja havainnointi.

Lämpimästi tervetuloa!

Janita Kauhanen

Äitiys- ja vauvavyöhyketerapeutti
0440776045
hoivaelamyssawo@gmail.com