Tiimimme

Niina

Niina Kröger

koulutettu hieroja, urheiluhieroja
050 440 4087 (toimii myös whatsapp sovelluksessa)
niina@hyvanolonlaituri.fi

Moikka!

Olen Niina, koulutettu hieroja/urheiluhieroja, sekä Hyvän Olon Laiturin perustaja. Minulle ehdottomasti tärkeintä työssäni on auttaa asiakkaitani parhaalla mahdollisella tavalla keskittyen asiakkaan ongelma-alueisiin. Teemme jokaisen asiakkaan kanssa henkilökohtaisen hoitosuunnitelman sen mukaan, mikä tavoite asetetaan. Lähellekkään jokainen hierontakerta ei ole samanlainen, pyrin käytämään työssäni juuri asiakkaan tarpeisiin keskittyviä hierontatekniikoita, jotta saataisiin hieronnasta mahdollisimman hyvä vaste. Pyrin työssäni selvittämään myös lihaskireyksien mahdolliset aiheuttajat ja neuvon tarvittaessa ennaltaehkäiseviä venytys/jumppaohjeita. Teen myös purentalihasten manuaalisia käsittelyjä, lisää tästä voit lukea palvelukuvauksistamme. Tervetuloa hierontaan! Täällä minä olen, sinua varten.

Merja

Hei, olen Merja, koulutettu hieroja.

Hierojakoulutukseeni kuului myös urheiluhieronta sekä kuntosalivalmentajan tutkinto. Työtä tehdessä on kasvanut halu oppia uutta ja olenkin saanut käydä lisäkoulutuksia. Palveluistani löytyy hieronnan lisäksi purentalihasten käsittely, fasciaraudalla tehtävä käsittely lihaskalvoille ja vyöhyketerapeuttinen vauva- ja raskaushieronta. Tällä hetkellä opiskelen dry needling- hoitomuotoa, dry needling löytyy myös palveluvalikoimista. Tervetuloa hoidettavaksi, valitaan juuri sinulle sopiva hoitomuoto!

Merja Pursiainen

koulutettu hieroja, urheiluhieroja,
kuntosalivalmentaja
050 452 3171
merja@hyvanolonlaituri.fi

Sera

Sera Tervonen

ripsiteknikko
045 145 2122

Hei!

Olen Sera Tervonen, koulutuksen käynyt ripsiteknikko. Työssäni otan huomioon asiakkaan toiveet sekä asiakkaan ripsien kunnon. Työlläni tahdon helpottaa asiakkaideni jokapäiväistä arkea ja korostaa heidän parhaita puoliaan.

Tervetuloa, tehdään sinulle unelmiesi ripset.

Joonas

Moi!

Olen Joonas Pöntinen, koulutettu hieroja/urheiluhieroja sekä lisensoitu Personal Trainer.

Pitkän ammattiurheilu-urani aikana oman kehon huolto on ollut äärimmäisen tärkeässä osassa. Säännöllinen hieronta onkin kivun hoidon lisäksi erinomainen keino osana kehonhuoltoa ja toimintakyvyn ylläpitoa.

Työssäni sovellan eri tekniikoita ja voimakkuutta juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi tavoitteiden saavuttamiseksi. Minulta saat myös täsmäohjeet liikkuvuuden ja toimintakyvyn ylläpitoon.

Tervetuloa kunnon hoitoon!

Joonas Pöntinen

koulutettu hieroja, urheiluhieroja,
personal trainer

050 560 8738
joonas@hyvanolonlaituri.fi

Soile

Soile Partanen

kosmetologi, jalkaterapeutti AMK
050 5300 332
soile@hyvanolonlaituri.fi

Hei!

Olen Soile Partanen, kosmetologi sekä jalkaterapeutti AMK. Nautin monipuolisista ja vaihtelevista työtehtävistä ja tarjoankin hoitoja päästä varpaisiin. Työssäni parasta on nähdä oma kädenjälki; muutos asiakkaan olemuksessa ennen ja jälkeen hoidon. Haluan tarjota Sinulle hetken omaa aikaa rauhoittua ja nauttia. Jokaisen iholla on omat erityiset tarpeensa, ja jokapäiväisessä arjessa rasittuvat jalat ansaitsevat myös huomiota. Luodaan Sinulle yksilöllinen hoitohetki kehosi tarpeita kuunnellen. Olipa kyseessä hemmotteluhoito tai terveydenhuollon näkökulmasta tehty jalkahoito, olen täällä Sinua varten.

Lämpimästi tervetuloa!

Carita

Moi!

Olen Carita. Fysioterapeutti (AMK), Physiopilates-ohjaaja, Spine Method -valmentaja sekä lähes valmis äitiysliikuntavalmentaja. Asiakkaanani saat yksilöllistä ja aktiivista ohjausta kehosi toiminnan häiriöiden vähentämiseen. Vahvuuteni ovat keskivartalon, selän ja lantion alueella, johon minulta löytyy myös lisäkoulutusta. Lisäksi kokemusta on mm. olkapään, polven ja jalkaterän kuntoutuksesta.

Minulle ei riitä pelkästään asiakkaan oireiden lievitys, vaan pyrin aina löytämään perimmäisen syyn oireiden syntymiseen.

Olen vuodesta 2010 alkaen treenaillut itse aktiivisesti kuntosalilla ja vuodesta 2019 alkaen myös työskennellyt tiiviisti voimaharjoittelun parissa.

Olipa oma taustasi minkälainen tahansa, ota rohkeasti yhteyttä, niin lähdetään yhdessä vahvistamaan kehoasi toimivammaksi!

Terkuin Carita

Carita Tervonen

Löysitkö jo sopivan tekijän! Varaa aika nyt!

Lue myös muista palveluistamme:

Sulje