Tiimimme

Niina

Niina Kröger

Koulutettu hieroja, Purentaelimistön toimintahäiriöihin (TMD) erikoistunut hieroja, urheiluhieroja
050 440 4087 (toimii myös whatsapp sovelluksessa)
niina@hyvanolonlaituri.fi

Moikka!

Olen Niina, koulutettu hieroja, sekä Hyvän Olon Laiturin perustaja.

Olen erikoistunut etenkin purentaelimistön toimintahäiriöiden (TMD) hoitoon ja tarjoankin omissa palveluissani purentalihasterapiaa tavallisen klassisen- ja urheiluhieronnan lisäksi. Lisää tästä voit lukea palvelukuvauksistamme.

Minulle ehdottomasti tärkeintä työssäni on auttaa asiakkaitani parhaalla mahdollisella tavalla keskittyen asiakkaan ongelma-alueisiin. Teemme jokaisen asiakkaan kanssa henkilökohtaisen hoitosuunnitelman sen mukaan, mikä tavoite asetetaan. Lähellekkään jokainen hierontakerta ei ole samanlainen, sillä pyrin käytämään työssäni juuri asiakkaan tarpeisiin keskittyviä hierontatekniikoita. Pyrin työssäni selvittämään myös lihaskireyksien mahdolliset aiheuttajat ja neuvon tarvittaessa ennaltaehkäiseviä venytys/jumppaohjeita.

Tervetuloa hierontaan! Täällä minä olen, sinua varten.

Merja

Hei, olen Merja, koulutettu hieroja ja DNT® (dry needling terapeutti).

Palveluistani löytyvät hieronnan lisäksi dry needling (myös sähköhoito yhdistettynä neuloihin), purentalihasterapia, fasciaraudalla tehtävä käsittely lihaskalvoille, sekä vyöhyketerapeuttinen vauva- ja raskaushieronta.

Tervetuoa hoidettavaksi, valitaan juuri Sinulle sopivin hoitomuoto!

Merja Pursiainen

DNT® (Dry needling terapeutti), Koulutettu hieroja, Purentaelimistön toimintahäiriöihin (TMD) erikoistunut hieroja, urheiluhieroja
050 452 3171
merja@hyvanolonlaituri.fi

Sera

Sera Tervonen

ripsiteknikko
045 145 2122

Hei!

Olen Sera Tervonen, koulutuksen käynyt ripsiteknikko. Työssäni otan huomioon asiakkaan toiveet sekä asiakkaan ripsien kunnon. Työlläni tahdon helpottaa asiakkaideni jokapäiväistä arkea ja korostaa heidän parhaita puoliaan.

Tervetuloa, tehdään sinulle unelmiesi ripset.

Kalevi

Hei!

Olen Kalevi Mieskolainen, hieroja koulutukseni olen käynyt Suomen urheiluopistossa, Vierumäellä.

Suoritan hieronnan rauhallisella tahdilla, sovellan eri tekniikoita ja voimakkuutta juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi, jotta saavuttaisimme parhaimman hoitotuloksen.

Haluan aina auttaa asiakasta voimaan paremmin.

Tervetuloa hyvän olon hierontaan !

Kalevi Mieskolainen

koulutettu hieroja, urheiluhieroja
044 964 4731
kalevi@hyvanolonlaituri.fi

Soile

Soile Partanen

kosmetologi SKY, jalkaterapeutti AMK
050 5300 332
soile@hyvanolonlaituri.fi

Hei!

Olen Soile Partanen, kosmetologi sekä jalkaterapeutti AMK. Nautin monipuolisista ja vaihtelevista työtehtävistä ja tarjoankin hoitoja päästä varpaisiin. Työssäni parasta on nähdä oma kädenjälki; muutos asiakkaan olemuksessa ennen ja jälkeen hoidon. Haluan tarjota Sinulle hetken omaa aikaa rauhoittua ja nauttia. Jokaisen iholla on omat erityiset tarpeensa, ja jokapäiväisessä arjessa rasittuvat jalat ansaitsevat myös huomiota. Luodaan Sinulle yksilöllinen hoitohetki kehosi tarpeita kuunnellen. Olipa kyseessä hemmotteluhoito tai terveydenhuollon näkökulmasta tehty jalkahoito, olen täällä Sinua varten.

Lämpimästi tervetuloa!

Carita

Moi!

Olen Carita. Fysioterapeutti (AMK), Physiopilates-ohjaaja, Spine Method -valmentaja sekä äitiysliikuntavalmentaja. Asiakkaanani saat yksilöllistä ja aktiivista ohjausta kehosi toiminnan häiriöiden vähentämiseen. Vahvuuteni ovat keskivartalon, selän ja lantion alueella, sekä purentaelimistössä, joihin minulta löytyy myös lisäkoulutusta. Lisäksi kokemusta on mm. olkapään, polven ja jalkaterän kuntoutuksesta.

Minulle ei riitä pelkästään asiakkaan oireiden lievitys, vaan pyrin aina löytämään perimmäisen syyn oireiden syntymiseen.

Olen vuodesta 2010 alkaen treenaillut itse aktiivisesti kuntosalilla ja vuodesta 2019 alkaen myös työskennellyt tiiviisti voimaharjoittelun parissa.

Olipa oma taustasi minkälainen tahansa, ota rohkeasti yhteyttä, niin lähdetään yhdessä vahvistamaan kehoasi toimivammaksi!

Tammikuusta 2023 alkaen vietän aikaa toistaiseksi kotona perheenlisäyksen  vuoksi. Palaan töihin pikkuhiljalleen kevään 2023 aikana. Kalenterin avauksesta tiedotamme sosiaalisen mediamme kanavilla heti, kun on aika palata taas töihin. Työpuhelimeni ja sähköpostini ovat kuitenkin toiminnassa vanhempainvapaanikin aikana, vastailen aina tilanteen sallimissa rajoissa.

Terkuin Carita

Carita Tervonen

Fysioterapeutti, Purentaelimistön toimintahäiriöihin (TMD) erikoistunut fysioterapeutti,  pilates-ohjaaja ja äitiysliikuntavalmentaja
050 562 5062
carita@fysiocaritatervonen.fi

Löysitkö jo sopivan tekijän! Varaa aika nyt!

Lue myös muista palveluistamme:

Sulje