Huomio!

Kosmetologipalvelut ovat toistaiseksi tauolla, etsimme uutta tekijää. Tiedotamme palveluiden saatavuudesta uuden tekijän löydyttyä some-kanavillamme.

Kiitos kärsivällisyydestäsi!

Kasvohoidot

Hemmottele ihoasi LOOkX kasvohoidolla. Tuotteistamme löytyy apu olipa ongelmasi ihon kuivuus ja herkkyys, epäpuhtaudet, punoitus ja ärtyneisyys tai velttous ja ikääntyminen.

Valitsemme tapauskohtaisesti juuri sinun ihollesi sopivat tehokkaat ja turvalliset tuotteet. Kasvohoidon kestoajaksi voit valita 45 min, 60 min tai 90 min.

Kosteuttava hoito

Kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Kosteuttaa, häivyttää kuivuudesta johtuvia juonteita ja kiristävää tunnetta, siloittaa ja ehkäisee ihon ikääntymistä.

Ravitseva hoito

Väsynelle, elottomalle ja stressaantuneelle iholle, tupakoivien iholle. C-vitamiini ravitsee, palauttaa luonnollisen hehkun ja stimuloi verenkiertoa.

Rauhoittava hoito

Herkälle, Couperosa- sekä nuorelle iholle. Rauhoittaa ihoa, häivyttää punaisuutta ja ärsytystä sekä pehmentää ihoa. Soveltuu myös atoopikoille

Liftaava hoito

Ikääntyneelle iholle. Tehokas juonteiden tasoitus retinolia sisältävillä tuotteilla, jotka mm. stimuloivat kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa ihossa. Iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta.

Puhdistava kasvohoito 60min

Epäpuhtaalle iholle. Vähentää tulehduksia, supistaa ihohuokosia, rauhoittaa ihoa ja hillitsee talin tuotantoa. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, naamion ja loppuvoiteen. Puhdistava kasvohoito sopii myös nuorelle iholle.

Kasvojen rentoutushetki 30min

Hoito sisältää kuorinnan, kasvohieronnan sekä naamion ja loppuvoiteen. Silmämeikkejä ei tarvitse poistaa. Hoidossa käytettävä C-vitamiininaamio kirkastaa ihon ja Gua sha -kivellä käsittely rentouttaa kasvojen lihaksia ja stimuloi lymfakiertoa. Tuloksena hehkuva ja kirkas iho!

Happohoito 60min

Hellävarainen, mutta tehokas happo ei aiheuta voimakasta ihon hilseilyä. Sopii monille ihotyypeille kirkastamaan, tasapainottamaan talintuotantoa, aktivoimaan ihon uusiutumista ja tekemään ihosta vastaanottavaisemman. Hoitoon kuuluualkupuhdistus, happokuorinta, hieronta, naamio ja loppuvoide. Tehokkain sarjahoitona 4-6 kertaa tehtynä.

Lisäpalvelut

Kasvohoitoihin voit yhdistää mm. ripsien ja/tai kulmien värjäyksen, kasvon alueen sokeroinnin tai ihanan rentouttavan 15 minuutin intialaisen päähieronnan.


JOKAISEEN HOITOON KUULUU IHOANALYYSI, IHONHOIDON OHJAUS JA KOTIHOITOOHJEET.

VALIKOIMASTAMME LÖYTYY KATTAVASTI JOKAISELLE IHOTYYPILLE SOPIVAT KOTIHOITOTUOTTEET.

Dermokosmetiikkasarja LOOkX

LOOkX ihoteknologia

Uskomme, että kosmetiikan pitää pystyä todistamaan tehonsa. Joten valmistamme Sinulle älykkäitä tuotteita, emme nokkelia mainoskampanjoita. LOOkX- tuotteet toimivat välittömästi, mutta myös pysyvät aktiivisina koko päivän!

LOOkX käyttää korkeimpia mahdollisia määriä tiivistettyjä aktiiviaineita. Siksi tuotteiden teho on jopa 50% tehokkaampi. LOOkX ihoteknologia yhdistää innovatiivisen kasvien kantasoluterapian peptideihin, jotka tekevät kantasoluista samankaltaisia kuin ihosolut. Kantasolut esimerkiksi suojaavat ihon omia kantasoluja pidentäen näin niiden elinikää. Tämä onkin erityisen tärkeä ominaisuus ilman epäpuhtauksilta suojaavan ja ikääntymistä ehkäisevän vaikutuksen kannalta.

LOOkX:n käyttämät kantasolut ovat erittäin tiivistetyssä muodossa, joten ne voivat imeytyä ihon eri kerroksiin ja tehdä tehtävänsä siellä missä tarvitaan. Näitä soluja on jokaisessa kasvissa ja niillä on ainutlaatuinen kyky uusiutua. LOOkX käyttää mm. tomaatin, rypäleiden, vadelman ja kaktusviikunan kantasoluja tuotteissaan.

LOOkX lisää ihonhoitotuotteisiinsa peptidejä, molekyylejä, jotka koostuvat lyhyistä aminohappoketjuista. Peptidit toimivat aktiiviaineiden ohjaajina ihon syvempiin kerroksiin. Peptidejä siis lisätään, jotta kantasolut voisivat imeytyä vieläkin syvemmälle ihoon ja imeytyä erittäin tehokkaasti.

LOOkX- laboratorio sijaitsee Sveitsissä ja se on erikoistunut bioteknisten tuotteiden kehittämiseen. Se on yksi harvoista ECOCERT- sertifioiduista laboratorioista, eli jokaisen tuotannon vaiheen vaikutuksia ympäristöön valvotaan huolellisesti. LOOkX tuotteita ei ole testattu eläimillä. LOOkX:n ainutlaatuiset ihoahoitavat meikit täydentävät tuotevalikoiman.

LOOkX kasvohoidot: 45, 60 tai 90 minuuttia.