Kosmetologi

Valitaan sinulle seuraavista hoitokokonaisuuksista sopiva:

Liftaava hoito

Ikääntyneelle iholle. Tehokas juonteiden tasoitus


Kosteuttava hoito

Kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Syvää kosteutta iholle! Kosteuttaa, häivyttää kuivuudesta johtuvia juonteita, siloittaa ja ehkäisee ihon ikääntymistä


Ravitseva hoito

Väsynelle, stressaantuneelle iholle, tupakoivien iholle. Hyvästi väsynyt ja eloton iho! Ravitsee, palauttaa luonnollisen hehkun ja stimuloi verenkiertoa.


Rauhoittava hoito

Herkälle, Couperosa sekä nuorelle iholle. Rauhoita ihosi! Rauhoittaa ihoa, häivyttää punaisuutta ja ärsytystä sekä pehmentää ihoa.


Puhdistava kasvohoito 60min

Epäpuhtaalle iholle. Vähentää tulehduksia, supistaa ihohuokosia, rauhoittaa ihoa ja hillitsee talin tuotantoa.


Happohoito 60min

Hellävarainen, mutta tehokas happo ei aiheuta voimakasta ihon hilseilyä. Sopii monille ihotyypeille kirkastamaan, tasapainottamaan talintuotantoa ja tekemään ihosta vastaanottavaisemman. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, happokuorinta, hieronta, naamio ja loppuvoide.


Kulmat ja ripset

Hoidossa ripset värjätään, kulmat muotoillaan ja värjätään. Helppo yhdistää muihin hoitoihin.


JOKAISEEN HOITOON KUULUU IHOANALYYSI, IHONHOIDON OHJAUS JA KOTIHOITOOHJEET.

Dermokosmetiikkasarja LOOkX

LOOkX ihoteknologia

Uskomme, että kosmetiikan pitää pystyä todistamaan tehonsa. Joten valmistamme Sinulle älykkäitä tuotteita, emme nokkelia mainoskampanjoita. LOOkX- tuotteet toimivat välittömästi, mutta myös pysyvät aktiivisina koko päivän!

LOOkX käyttää korkeimpia mahdollisia määriä tiivistettyjä aktiiviaineita. Siksi tuotteiden teho on jopa 50% tehokkaampi. LOOkX ihoteknologia yhdistää innovatiivisen kasvien kantasoluterapian peptideihin, jotka tekevät kantasoluista samankaltaisia kuin ihosolut. Kantasolut esimerkiksi suojaavat ihon omia kantasoluja pidentäen näin niiden elinikää. Tämä onkin erityisen tärkeä ominaisuus ilman epäpuhtauksilta suojaavan ja ikääntymistä ehkäisevän vaikutuksen kannalta.

LOOkX:n käyttämät kantasolut ovat erittäin tiivistetyssä muodossa, joten ne voivat imeytyä ihon eri kerroksiin ja tehdä tehtävänsä siellä missä tarvitaan. Näitä soluja on jokaisessa kasvissa ja niillä on ainutlaatuinen kyky uusiutua. LOOkX käyttää mm. tomaatin, rypäleiden, vadelman ja kaktusviikunan kantasoluja tuotteissaan.

LOOkX lisää ihonhoitotuotteisiinsa peptidejä, molekyylejä, jotka koostuvat lyhyistä aminohappoketjuista. Peptidit toimivat aktiiviaineiden ohjaajina ihon syvempiin kerroksiin. Peptidejä siis lisätään, jotta kantasolut voisivat imeytyä vieläkin syvemmälle ihoon ja imeytyä erittäin tehokkaasti.

LOOkX- laboratorio sijaitsee Sveitsissä ja se on erikoistunut bioteknisten tuotteiden kehittämiseen. Se on yksi harvoista ECOCERT- sertifioiduista laboratorioista, eli jokaisen tuotannon vaiheen vaikutuksia ympäristöön valvotaan huolellisesti. LOOkX tuotteita ei ole testattu eläimillä. LOOkX:n ainutlaatuiset ihoahoitavat meikit täydentävät tuotevalikoiman.

LOOkX kasvohoidot: 45, 60 tai 90 minuuttia.

Varaa aikasi nyt!

Lue myös muista palveluistamme:

Sulje