Kosmetologi

Itsestä huolehtiminen on tärkeää. Kosmetologi ihonhoidon ammattilaisena voi olla hyvänä apuna sekä suunnannäyttäjänä haetpa hoidoistamme hemmottelua tai ratkaisuja ihosi ongelmiin. Hyvinvoiva iho on kokonaisvaltaisen itsestään huolehtimisen tulos, kehon ja mielen tasapaino. Parhaimmillaan hyvinvoiva iho ylläpitää terveyttä ja ennalta ehkäisee sairauksia. Hoitomenumme hoidot ovat aina räätälöitävissä ja ne toteutetaan kiireettömästi, sinua varten.

Virkistävä kasvohoito (45min)

Virkistävässä kasvohoidossa saat pienessä ajassa ihanaa piristystä kasvoille. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan ja naamion.

Puhdistava kasvohoito (60min)

Puhdistavassa kasvohoidossa keskitytään erityisesti poistamaan epäpuhtauksia kasvojen alueelta, joko mekaanisesti tai ultraäänellä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, epäpuhtauksien poiston, hieronnan ja vitamiininaamion, seerumin ja loppuvoiteet.

Kosteuttava kasvohoito (60min)

Kosteuttava kasvohoito on kuivan ihon apu. Kasvoille imeytetään ultraäänellä kosteuttava seerumi. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan. hieronnan, seerumin imeytyksen, kosteuttavan naamion ja loppuvoiteet.

Hemmottelu kasvohoito (90min)

Hoito on kaiken kattava hemmottelu, jossa voidaan keskittyä puhdistukseen tai kosteutukseen ihan sinun tarpeittesi mukaan. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, epäpuhtauksien poiston/seerumin imeytyksen/pidemmän hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

Puhdistava kasvohoito nuorelle (50min)

 

Hoidossa ripset värjätään, kulmat muotoillaan ja värjätään. Helppo yhdistää muihin hoitoihin.

Käsihoidossa kädet ja kynnet saavat huolitellun ja viimeistellyn ilmeen. Käsihoitoja voi räätälöidä omien tarpeiden mukaan ja niitä on helppo yhdistää muihin hoitoihin.

Kauniit kädet (45min)

Hoidossa kädet kylvetetään, kuoritaan, kynnet ja kynsinauhat siistitään, hierotaan ja kynnet lakataan.

Pikamanikyyri (30min)

Hoidossa kynnet viilataan ja lakataan.

Hemmottelu käsihoito (60min)

Hoito on kaiken kattava hemmottelu, joka sisältää kylvyn, kuorinnan, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, hieronnan, naamion/parafiinin ja lakkauksen.

Sulje