Sokerointi Kuopio

Sokerointi Kuopio – Hellävarainen ja luonnollinen karvanpoisto

Tervetuloa Hyvän Olon Laiturille – Olemme Kuopiossa sijaitseva hyvinvointikeskus, joka tarjoaa ammattitaitoista sokerointia miehille ja naisille. Koe sileä ja pehmeä iho meidän kokeneiden hoitajien käsissä: käytämme vain markkinoiden parhaita tuotteita.

Miksi Valita Sokerointi?

Sokerointi on yksi hellävaraisimmista karvanpoistomenetelmistä, joka sopii kaikille ihotyypeille. Se ei ainoastaan poista ei-toivottuja karvoja, vaan myös kuorii kuolleet ihosolut pois, jättäen ihon ihanan sileäksi ja uudistuneeksi.

.
Sokerointi Kuopiossa Official
Sokerointi Kuopiossa Varaus

PANDHY’S™ sokerointi 

Sokeroinnilla voi poistaa ei-toivottuja karvoja keholta päästä jalkoihin! Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä joka sopii sekä naisille että miehille. Sokeri levitetään ihon lämpöisenä, joten se on turvallista kaikilla kehon alueilla. Sokeri tarttuu karvaan ja kuorii iholta kuolleet ihosolut pois, vapauttaen samalla mahdollisia sisäänpäin kasvaneita karvoja. Se ei traumatisoi ihoa koska se ei tartu eläviin ihosoluihin ja on vesiliukoista. Kuiva-, ekseema- tai psoriasisiho ei ole este sokeroinnille. Se on turvallista myös hämähäkkisuonille ja suonikohjuille.

Käyttämämme PANDHY’S™ Sokerit ovat valmistettu 100% puhtaista ja luonnollisista ainesosista. Ne sisältävät vain vettä, glukoosia ja fruktoosia. Ne eivät sisällä sitruunaa, lisäaineita tai muita happoja joten ne eivät voi aiheuttaa allergiaa. Se on niin luonnollista, että sitä voi jopa syödä! Niitä ei ole testattu eläimillä.

Alexandria Professional® sokerointi 

Alexandria Professional® on ammattimaisen sokeroinnin uranuurtaja ja on kehittänyt ja valmistanut sokerointituotteita yli 30 vuotta. Sokeritahna on valittu jo kuutena vuotena peräkkäin parhaaksi sokeritahnaksi USA:ssa Dermascope ammattilaislehden lukijaäänestyksessä.

Alexandria Professional® tuotteet ovat vegaanisia ja hajusteettomia, eikä niitä ole testattu eläimillä.

Tämä tuotesarja on käytössä kaikissa kosmetologiopiskelijamme Veeran tarjoamissa sokerointipalveluissa.

Varaa Sokerointi Kuopio

Sokerointi Kuopiossa tapahtuu osoitteessa Juontotie 6, 70150 Kuopio. Meidät tavoittaa puhelimitse numerosta 050 443 0368 tai sähköpostitse osoitteesta info@hyvanolonlaituri.fi. Tervetuloa!

Koe sileä ja pehmeä iho luonnollisten karvanpoistomenetelmien avulla – Tervetuloa!

Sokerointi Kuopio Asiakas