Huomio!

Käsihoidot ja kynsipalvelut ovat toistaiseksi tauolla, etsimme uutta tekijää. Tiedotamme palveluiden saatavuudesta uuden tekijän löydyttyä some-kanavillamme.

Kiitos kärsivällisyydestäsi!

Recolution Advanced geelilakkaus

Haluatko kauniit kynnet ja intensiivisen, kestävän värin jopa 3 viikoksi? LCN Recolution Advanced geelilakka on välittömästi kuiva uv-valolla kovetettava kynsilakka, joka saa omat kyntesi tuntumaan vahvemmilta ja näyttämään upeilta. Tuotteet sitoutuvat luonnonkynnelle erinomaisesti. Geelilakka pysyy joustavana ja elastisena eikä se ala lohkeilemaan ja irtoamaan omasta kynnestä itsestään. Tuote vaatii poistokäsittelyn 2-3 viikon kuluttua omalla aineellaan, jotta kynnet eivät vaurioidu.

Mikäli kynnet ovat vaurioituneet, huonokuntoiset tai hauraat, ei Recolution geelilakkaus ole sinua varten. Menetelmällä ei pystytä parantamaan kynnen kuntoa. Mikäli kynsi on liian taipuisa, liuskoittunut tai vahingoittunut, ei geelilakkaus tule pysymään kynnen pinnalla täydellisesti.

Natural Nail Boost NNB

Jokainen meistä haluaisi, että omat luonnolliset kynnet ovat kauniit ja kestävät. Tämä ei kuitenkaan ole aina mahdollista. Jos sinulla on uurteinen, hauras, pehmeä, lohkeileva tai liuskoittuva kynsi, tämä on oikea hoito sinulle! Myös väärin poistettujen rakennekynsien jälkeen kynsi on usein hyvin vaurioitunut ja kaipaa hoitoa ja vahvuutta.

NNB menetelmä suojaa luonnollista kynttä samalla varmistaen, että kynsi kasvaa kauniina, vahvana ja tasaisena. Se toimii kuin suojaava kilpi joka antaa luonnolliselle kynnelle täydellisen ja tasaisen suojan geelimäisen pinnan avulla. LCN:n tuotekehittely on luonut NNB geelit kestämään erilaisia liuottimia ja samalla löytänyt geelien pysyvyydelle loistavat ominaisuudet. NNB geelit ovat ohuita ja muotoutuvat täydellisesti kynnen liikkeisiin. Tällä menetelmällä ei pidennetä tai muotoilla kynttä. Lopputuloksesta saadaan luonnollisen huomaamaton, jopa mattapintainen, joten se sopii myös miehille. Kynsiä voi halutessaan lakata kynsilakalla, jolle se on tehnyt tasaisen pohjan. Kynnet voidaan huoltaa n. kuukauden välein tai geelin voi antaa rauhassa kasvaa ulos kynneltä.

WILDE-PEDIQUE varpaankynsien geelaus

Tuntuuko, ettet ilkeä näyttää jalkojasi koska kyntesi ovat hävettävät? Liian lyhyeksi leikatut, vaurioituneet, huonosti kasvavat, kynsisienen ruhjomat ja sisäänkasvavat kynnet -tämä menetelmä käy niille kaikille. Wilde-Pedique on LCN:n kehittämä valokovetteinen geelimenetelmä nimenomaan varpaiden kynsille. Tuote sisältää hopeaa, joten bakteerit eivät pysty lisääntymään siinä. Menetelmä soveltuu kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Kosmeettisen kaunistavan hoidon lisäksi elastisella tuotteella voi korjata varpaan kynnen muotoa ja pituutta ja rakentaa vaurioitunutta kynttä uuteen mittaan ja muotoon. Tuote muotoutuu jalkojen ja varpaiden liikkeisiin, joten et edes muista sen olemassaoloa! Lopputuloksesta voidaan tehdä luonnollinen jolloin varpaankynnet ovat kauniimman ja terveemmän näköiset. Geelin päälle voi laittaa kynsilakkaa. Kynsiin saa myös ranskalaisen geelauksen tai koristeita. Varpaankynnet kasvavat hitaammin, jolloin huoltovälikin on oman kynnen kasvusta riippuen n. 2kk.

SPA-käsihoito

Kaipaatko käsillesi kosteutta, haluaisitko itsellesi huolitellumman näköiset kynnet ja siistit kynsinauhat?
 
Hoito sisältää käsien kuorinnan, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, hieronnan, kosteuttavan naamion ja käsivoiteen. Lisäpalveluna valittavissa kynsien lakkaus, geelilakkaus sekä lämmin parafiinihoito.