Jalkahoidot

Jalkaterveys on osa ihmisen kokonaisterveyttä ja näin ollen jalkojen kunnolla on keskeinen merkitys ihmisen jokapäiväiseen elämään. Jalkaterveys heijastuu kehon toimintoihin ja vaikuttaa sitä kautta liikkumiseen ja yleisterveyteen. On arvioitu että ihminen kulkee elämänsä aikana viisi kertaa maapallon ympäri, siksi onkin tärkeää että jokainen huolehtii jaloistaan. Hoitamalla säännöllisesti jalkoja ylläpidetään jalkaterveyttä ja ehkäistään jalkavaivoja. Jalkojen itsehoito on tärkeää, mutta joissakin ongelmissa voit tarvita apua, jolloin käynti jalkahoidossa on paikallaan. Jalkahoito on myös ihana ja rentouttava hetki sinulle itsellesi tai lahjaksi tärkeälle ihmiselle. Jalkahoidot toteutamme yksilöllisesti tarpeidesi mukaan.

Terveet, hyvinvoivat ja kivuttomat jalat ovat tärkeä voimavara, joita ylläpidät säännöllisellä jalkojenhoidolla.

Virkistävä jalkahoito

Virkistävä jalkahoito antaa pienessä ajassa kevyemmät jalat. Hoito sisältää kylvyn, kuorinnan, hieronnan ja naamion.

Perinteinen jalkahoito

Perinteinen jalkahoito on perusteellinen hoidollinen jalkahoito. Se sisältää kylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen ja hieronnan.

Hemmottelu jalkahoito

Hoito on kaikenkattava hemmottelu, jossa tavoitteena on kokonaisvaltainen rentoutuminen. Hoito sisältää kylvyn, kuorinnan, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, hieronnan ja naamion.

Vaativien jalkojen jalkahoito

Hoidon sisältö sama kuin perinteisessä jalkahoidossa. Valitse itsellesi tämä hoito jos sinulla on jaloissasi useita kovettumia, känsiä, syyliä tai useammassa kynnessä paksuuntumaa/sientä.

 

Kynsien leikkaus

Hoidossa kynnet leikataan ja ohennetaan.

Sulje