Huomio!

Jalkahoidot ja -terapiapalvelut ovat toistaiseksi tauolla, etsimme uutta tekijää. Tiedotamme palveluiden saatavuudesta uuden tekijän löydyttyä some-kanavillamme.

Kiitos kärsivällisyydestäsi!

Jalkojen päivittäinen omahoito on tärkeää, mutta joskus omat konstit ei riitä ja tarvitaan lisäksi apua. Jalkaterapian avulla voidaan tutkia ja hoitaa hyvin monenlaisia alaraajavaivoja, kuten iho- ja kynsimuutoksia, nivelten ja lihasten toimintaa, kipua, tai erilaisten sairauksien kuten reuman tai diabeteksen aiheuttamia ongelmia.

Tyypillisiä vastaanotolle tulosyitä ovat mm. sisäänkasvaneet kynnet, kovettumat ja känsät, syylät, kynsi- ja jalkasieni, varpaiden ja jalkojen asentovirheet sekä plantaarifaskiitti.

Jalkaterapeutille ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -sukupuoliset asiakkaat. Jalkahoidot toteutamme yksilöllisesti tarpeidesi mukaan ja saat vinkkejä omahoitoonkin.

Terveet jalat mahdollistavat kaikenikäisten ihmisten liikkumis- ja toimintakyvyn, jolloin hyvinvointi ja elämänlaatukin lisääntyvät. Jalkaterapia on terveydenhoitoa ja siksi se on arvonlisäverovapaata. Jalkaterapia ei valitettavasti kuitenkaan kuulu KELA-korvausten piiriin.

Jalkaterapeutti (podiatrist) on korkein maassamme oleva jalkojenhoidon tutkinto. Opiskelu ammattikorkeakoulussa kestää 3,5 vuotta ja ammattinimike on suojattu lailla, eli ammattinimikettä saavat käyttää vain koulutuksen hyväksytysti suorittaneet. Jalkaterapeutti on rekisteröity terveydenhuoltoalan ammattilainen ja toimintaa valvovat Aluehallintovirasto sekä Valvira.

Terveet, hyvinvoivat ja kivuttomat jalat ovat tärkeä voimavara, joita ylläpidät säännöllisellä jalkojenhoidolla.

 

Jalkojen perushoito 60 min 60€

Sis. Kylvetys, kynsien leikkaus ja siistiminen, kovettumien poisto, jalkavoide.

Vaativien jalkojen hoito 60-90min 80€

Kylvetys ja tarvittavat kliiniset toimenpiteet sekä lopuksi jalkavoide. Valitse tämä hoito, jos sinulla on paljon kovettumia, paksuuntuneet tai sienikynnet, känsä tms. ongelma joka tarvitsee erikoishuomiota.

Hemmotteluhoito 75 min 85€

Hoito sisältää kylvetyksen, jalkaterän ja säärien kuorinnan, kynsien lyhennyksen ja siistimisen sekä lakkauksen, naamion ja jalkahieronnan. Kynsilakkapullon saa omaksi.

Virkistävä hoito 45 min 50€

Virkistävä jalkahoito antaa pienessä ajassa kevyemmät jalat. Hoito sisältää kylvyn, kuorinnan, hieronnan ja naamion.

Jalkojen osahoito 30min, 40€

Jos tarvitset esimerkiksi vain kynsien leikkauksen, känsän/syylän paikallishoidon tai kovettumien poiston.

Kynnen oikaisuhoito 45€

Kynnen oikaisuhoito titaanilangalla. Se on tehokas ja kivuton menetelmä avuksi sisäänkasvaneelle kynnelle. Titaanilanka kasvaa kynnen mukana helpottaen kipua ja painetta kynsivallissa.

Titaanilangan poisto 25€

Titaanilangan poisto kynnestä, kynnen siistiminen.

Kynsiproteesi 40€

Voidaan tehdä jos kynsi on lohjennut, vaurioitunut tai osittain irronnut. Se ohjaa oman kynnen kasvua oikeaan suuntaan ja estää pehmytkudoksen kasvamista kynnen eteen. Akryylimassasta valmistettava proteesi on huomaamaton ja se voidaan lakata kynsilakalla (lisäpalvelu hoidon yhteydessä). Sitä voi itse lyhentää, ja se kasvaa oman kynnen mukana pois. Ei tehdä jos samassa varpaassa on haava, kynsivallin tulehdus tai kynsipatjan vamma.